Beoordelingen van Sjoerd van Willes Amsterdam

Recente recensies van Sjoerd van Willes Amsterdam

5 sterren na 42 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee uur na onze bestelling werd het pas geleverd.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten ziet er altijd goed verzorgd uit niet gierig en heerlijk van smaak. Bezorgers altijd netjes en aardig. En qua prijs zijn ze goed te doen.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik weet niet meer wat ik moet zeggen.. gewoon op en top! Altijd vriendelijk. Super lief dat jullie een zakje snoep erbij gaven mijn zoontje heeft ervan genoten!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bakker met top kwaliteit producten. Makkelijk te bestellen via hun site. .

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed , altijd op tijd geleverd en altijd vriendelijk.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte broodjes! Elke dag vers en snel bezorgd!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes, rijkelijk belegd! Smoothies zijn ook zeker aan te raden.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk. We hebben genoten. En de saucijzenbroodjes smaakten nig net zoals ik me kon herinneren. Toen zaten jullie in de Louis Couperusstraat,in Slotermeer. We hebben genoten!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde dit keer wat langer, maar alle begrip want omdat jullie zo geweldig zijn hebben jullie het ook drukker. Kreeg ook een net belletje. Het is altijd heerlijk! Ga zo door, ben inmiddels verslaafd aan jullie producten haha.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weeeer helemaal top! Vers en warm! Vriendelijke bezorgers 💯

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker en op tijd

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan niks anders zeggen dan top! Vers, snel, heerlijk en altijd snel bezorgd. Ook erg vriendelijk personeel! (Kan alleen de overheerlijke patat niet vinden op jullie website via thuisbezorgd staat dat het er wel bij)

Reactie van Sjoerd van Willes:Goedemorgen Kaisa, Hartstikke bedankt voor de goede recensie daar worden wij vrolijk van. wij hebben de Patat en snacks meteen toegevoegd bedankt voor de tip. Groetjes Team Bakkerij Sjoerd van Willes

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer opentop toppie! Snelle bezorging en weer gesmuld! Ik maak me eigen boterhammen niet meer haha. Beste broodjeszaak van Noord!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze week 2x besteld 1e keer wAs hij best laat en 2e keer vroeg. 2x broodje carpaccio besteld omdat de eerste keer zeker bevAllen was maar kreeg 2e keer veel kleiner broodje. Smaak was zeker erg lekker

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service. Lekkere producten. En ontzettend lekkere oliebollen. Die willen wij zeker ook op 31 december!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd afgeleverd door een aardige vrouw!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes, nog goed warm en erg vriendelijk behandeld ondanks de drukte!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heeerlijk! Snel geleverd en altijd even vriendelijk. Ruime keuze en betaalbaar! Echt een aanrader. Beste broodjeszaak van Noord.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede warme broodjes van de warme bakker!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer een heerlijke lunch. De wacht tijd was wat lang maar dat nemen we voor lief. De dame die bezorgde excuseerde zich daarvoor én zat er een zakje pepernoten bij onze bestelling. Toppie!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk broodje en rijkelijk belegd, zeker voor herhaling vatbaar. Keurig op afgesproken tijd geleverd.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel blij dat ik Sjoerd van Willes heb ontdekt. Zeker tijdens het thuiswerken maak ik er heel vaak dankbaar gebruik van. Nog niks besteld wat niet lekker was. De prijzen zijn ook betaalbaar dus ik zeg helemaal tevreden!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, heerlijk gegeten! Goed belegd!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten zoals tijd!! Ruim assortiment en heerlijke broodjes. En dan jullie patat... zalig! Enigste minpuntje vroeg om filet american zonder uitjes en er zaten toch uitjes op.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen geregeld. Altijd goed en vers, maar vooral lekker.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima broodjes!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gesmuld weer van de onwijs lekkere panini's, de ham kaas is een aanrader! Ook de pistolets carpaccio zijn top!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uiteraard perfect! Aardig personeel!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima broodjes!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfecte broodjes en supervriendelijk personeel!

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere broodjes. De omelet was iets te doorbakken.